Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 24.05. 2025
Dnes má svátek Jana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Netradiční koláč se špenátem a vejci

fotka Netradiční koláč se špenátem a vejci
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 24

Použité suroviny receptu Netradiční koláč se špenátem a vejci:

1 balení listového těsta  | 600 g špenátových listů  | 2 cibule  | 100 g slaniny  | 150 g zakysané smetany  | 7 vajec  |  strouhaný sýr  | 125 ml smetany  |  pepř  |  sůl  | 1 lžíce másla

Postup přípravy receptu Netradiční koláč se špenátem a vejci:

Rozmrazíme listové těsto i špenát. Nakrájíme cibuli a slaninu na kostičky a necháme je na pánvi zesklovatět. Poté do pánve přidáme špenát a zakysanou smetanu a necháme asi 10 minut povařit pod pokličkou. Vyválenými pláty listového těsta vyložíme koláčovou formu. Špenátovou směs osolíme, opepříme a necháme vychladnout. Pak směsí pokryjeme listové těsto.
Rozkvedláme 3 vejce, smetanu a strouhaný sýr a zalijeme jimi špenát. Vše dáme na 25 minut zapéct při 200 ° C. Ze zbylých vajec usmažíme volská oka a posadíme je na upečený koláč.


Fotky receptu Netradiční koláč se špenátem a vejci:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Netradiční koláč se špenátem a vejci
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !