Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 14.07. 2025
Dnes má svátek Karolína
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Nugátové potěšení

fotka Nugátové potěšení
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 26

Použité suroviny receptu Nugátové potěšení:

1 vejce  | 60g rama kostka  | 1 vanilkový cukr  | 50g kakaa  | 160g děstských ořechů  | 200g mléčné čokoládové polevy  | 40ml rumu  | 50g bílé čokolády

Postup přípravy receptu Nugátové potěšení:

Vejce vyšleháme v horké vodní lázni s 50 g cukru moučky do pěny. Máslovou Ramu vyšleháme do pěny se zbylým cukrem moučkou a vanilkovým cukrem. Obě směsi spojíme, přidáme kakao, nastrouhané piškoty a rum. Vypracujeme tuhžší nugátovou hmotu. Rozválíme ji na plát silný asi 1 cm a rozkájíme na čtverce o velikosti 4x4 cm. Necháme ztuhnout v chladu.
Mléčnou polevu rozehřejeme ve vodní lázni a rozetřeme v tenké vrstvě na pečicí papír. Necháme ztuhnout. Ze ztuhlé polevy odtrhneme papír. Nahřátým nožem ji rozkrájíme na čtverce velké 4x4 cm.
Ztuhlé nugátové kostky vložíme vždy po jedné mezi dva čokoládové čtverce. Ozdobíme bílou čokoládou.



Fotky receptu Nugátové potěšení:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nugátové potěšení
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !