Jarní prázdniny 2025 – termíny
28. března slavíme Den učitelů
Ryby - roční horoskop na rok 2025
Hrajte s námi SUDOKU online !
SOUTĚŽE
MÓDA & TRENDY
SPOLEČNOST
BYDLENÍ
ZDRAVÍ
CESTOVÁNÍ
RECEPTY
ZÁBAVA
RODINA
MIMINKA
FOTOALBUM
DISKUZE
Recepty
Vložit nový recept
Hledat v receptech
Škola vaření
Kategorie
Předkrmy
Polévky
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Sýrová jídla
Vaječná jídla
Zeleninová jídla
Pizza
Houbová jídla
Těstovinová jídla
Domácí pekárna
Luštěninová jídla
Rýžová jídla
Ryby
Přílohy
Moučníky
Saláty
Nápoje
Sladká jídla
Vánoční recepty
Ostatní
Cukroví
Omáčky
Grilování
Slané pečivo
Zavařování
Dětská jídla
Pomazánky
Dietní jídla
Zmrzlina a poháry
Domácí pekárna
Přihlášení
Jméno :
Heslo :
trvale
REGISTRACE
Proč se registrovat?
Dnes je
Neděle 16.03. 2025
Dnes má svátek Elena a Herbert
Vyhledávání
Doporučujeme
Naše speciály
Prostřeno
všechny speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Hlavní strana
/
Recepty
/
Bezmasá jídla
/ Zeleninová jídla
Obilovinový guláš
Vložil:
Chrastova
Porcí:
3
Doba přípravy:
55 min
Hodnocení:
Počet hodnocení:
8
Použité suroviny receptu Obilovinový guláš:
100 g pšenice | 50 g kukuřice | 50 g žita | 50 g velkých krup | 2 l Maggi zlatého zeleninového bujonu | 3 lžíce sojového oleje | česnek podle chuti | 3 mrkve | špetka soli
Postup přípravy receptu Obilovinový guláš:
Obiloviny vaříme v MAGGI Zlatém Zeleninovém bujónu tak dlouho, až začnou pukat (cca 30 minut).
Přidáme jemně strouhanou mrkev, utřený česnek a olej, promícháme a odstavíme.
Podáváme s kyselím zelím nebo zeleninovým salátem.
Fotky receptu Obilovinový guláš:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Přidat vlastní recept
Hodnocení receptu Obilovinový guláš
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Tento článek také můžete
Přidat do oblíbených
Přidat na
Přidat na
Vytisknout
Komentáře receptu Obilovinový guláš
Žádné komentáře
Vložit nový komentář
Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře.
Přihlásit se.
Oblíbené recepty v kategorii
Makaróny gratinované
Míchaná zelenina s jogutovým krémem
Mrkev s brokolicí v bešamelu
Karotka se zázvorem, česnekem a olivami
Špenát z jarních kopřiv
Fenykl s nivou
Zajímavý zeleninový talíř
Rajská mísa
Cuketa s rajčaty a sojovými kostičkami
Banánové špízy s růžičkovou kapustou
Pochoutka z hrášku podle řeckého lékaře
Zelenina s kari kořením
Bulharské sýrové omelety
Jednoduchá růžičková kapusta
Míchaná vejce po selsku
Brukev na paprice
Opékaná rajčata se smetanou
Brokolice po kantonsku
Smažený třívrstvý sýr
Smetanovo - pórkové mušle
Aktuální soutěže
Soutěž o tašky toho nejlepšího masa od Drůbežářského závodu Klatovy.
Soutěž o české detektivky Šmírák a Oči za oko, chrup za zub.
Soutěž o paté konzervy pro kočky Marp Holistic Plus.
Komerční prezentace
České kuřecí na váš stůl. Co budete
vařit? Co třeba sekanou nebo cuketu plněnou mletým kuřecím masem?
Náš tip
NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ
NÁPOVĚDA
VŠEOBECNÉ PODMÍNKY
Zásady ochrany osobních údajů
KONTAKT
© Všechna práva vyhrazena
DESIGNED by
RSS
Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO
!
Smajlíci:
Copyright © Aiwan. Kolobok smiles