Použité suroviny receptu Oblíbený segedínský guláš:
1 kg vepřového plecka
| 3-4 velké cibule
| 1 kg kysaného zelí - v pevné hmotnosti
| 150g mleté papriky
| sůl
| pepř
| event. chilli
| trocha oleje
| (dva kastrůlky)
Postup přípravy receptu Oblíbený segedínský guláš:
Do jednoho kastrůlků dáme osmahnout cibuli téměř tmava. V druhém kastrůlku necháme druhou polovinu cibule zesklovatět, přidáme maso, vyždímané a pokrájené zelí, papriku a pepř a dusíme doměkka.
Smícháme obsah obou kastrolů do jednoho, zavaříme a pomalu povaříme
tak složitě? Já začínám vše v jednom a musím říct nemá chybu ,tím nic nevytýkám to ne ,jen škoda tolika nádobí,fotky jsou skvělé je vidět ,že ráda vaříte