Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Obložené žemle s taliány a paprikou na grilu:
500 - 700 g taliánů (párečky)
| 3 papriky, zelené či červené, očištěné a nakrájené na poloviny
| 1 cibule nakrájená na silnější kolečka
| 1/4 hrnku balsamového octa (balsamic vinegar) rozředěného pomerančovým džusem 1:1
| 4 delší žemle, kusy veky 10 - 12 cm dlouhé nakrojené uprostřed, ale nedokrojte, jen tak aby se daly rozevřít jako kniha
Postup přípravy receptu Obložené žemle s taliány a paprikou na grilu:
V misce smíchejte papriky, cibuli a zálivku, nechte chvíli odležet.
Zeleninu grilujte až je měkká, 10 - 15 minut. Papriky nakrájejte na proužky a dejte vše zpět do zálivky, pěkně namočte ze všech stran.
Potom ogrilujte talány, 10 - 12 minut, nakrájejte na kolečka.
Žemle lehce ogrilujte a vložte do nich opečené taliány a směs zeleniny.
Fotky receptu Obložené žemle s taliány a paprikou na grilu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!