Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Obložené žemle s taliány a paprikou na grilu

fotka Obložené žemle s taliány a paprikou na grilu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Obložené žemle s taliány a paprikou na grilu:

500 - 700 g taliánů (párečky)  | 3 papriky, zelené či červené, očištěné a nakrájené na poloviny  | 1 cibule nakrájená na silnější kolečka  | 1/4 hrnku balsamového octa (balsamic vinegar) rozředěného pomerančovým džusem 1:1  | 4 delší žemle, kusy veky 10 - 12 cm dlouhé nakrojené uprostřed, ale nedokrojte, jen tak aby se daly rozevřít jako kniha

Postup přípravy receptu Obložené žemle s taliány a paprikou na grilu:

V misce smíchejte papriky, cibuli a zálivku, nechte chvíli odležet.
Zeleninu grilujte až je měkká, 10 - 15 minut. Papriky nakrájejte na proužky a dejte vše zpět do zálivky, pěkně namočte ze všech stran.
Potom ogrilujte talány, 10 - 12 minut, nakrájejte na kolečka.
Žemle lehce ogrilujte a vložte do nich opečené taliány a směs zeleniny.



Fotky receptu Obložené žemle s taliány a paprikou na grilu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Obložené žemle s taliány a paprikou na
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !