Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.11. 2024
Dnes má svátek René
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Ohnivé kuře

fotka Ohnivé kuře
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Ohnivé kuře:

4 kuřecí stehna nebo prsa  |  rostlinný olej  |  sůl  |  mletý černý pepř  | 2 zelené papriky  | 2 červené papriky  | 100 g mrkve  | 50 g zelených fazolových lusků  | 100 g žampionů  | 1 bobkový list  |  zeleninový vývar  | 4 rajčata  | 2 stroužky česneku  |  nadrobno posekaná petrželová nať  |  bílý jogurt  | 1 cibule  | 2 feferonky

Postup přípravy receptu Ohnivé kuře:

Kuřecí stehna nebo prsa prudce osmažíme ze všech stran na rozehřátém oleji. Osolíme, přidáme pepř, pokrájené papriky, nadrobno pokrájenou cibuli, posekané feferonky, pokrájenou mrkev, fazolové lusky, žampióny pokrájené na plátky a bobkový list. Zlehka promícháme, podlijeme zeleninovým vývarem a pod pokličkou na mírném ohni za občasného míchání dusíme. Těsně před dokončením přidáme pokrájená oloupaná rajčata, rozetřený česnek a dusíme doměkka. Každou porci posypeme nasekanou petrželkou a polijeme lžící bílého jogurtu. Jako přílohu mám nejraději rýži.


Fotky receptu Ohnivé kuře:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ohnivé kuře
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !