Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 30.10. 2025
Dnes má svátek Tadeáš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Okoun s bílou omáčkou

fotka Okoun s bílou omáčkou
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Okoun s bílou omáčkou:

1 okoun  | 1 cibule  |  petržel  | 1 bobkový list  |  nové koření

Postup přípravy receptu Okoun s bílou omáčkou:

Očištěnou rybu rozkrájíme na kousky. Do kastrolu dáme trochu vody a do cibuli, kořenovou petržel, bobkový list, 5 zrnek pepře, 5 zrnek nového koření a osolíme. Jakmile se voda začne vařit, vložíme rybu a asi 10 minut povaříme. Vodu slijeme, přidáme kousek másla a necháme dusit. Po dodušení přidáme 2dl smetany, 2 lžičky masoxu a mouku, rozkvedláme, vlijeme na rybu a necháme povařit. Na míse upravenou rybu polijeme procezenou omáčkou.


Fotky receptu Okoun s bílou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Okoun s bílou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Stříbrňáky