Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Čas malinČas malin Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 21.07. 2025
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Okurky dušené na slanině

fotka Okurky dušené na slanině
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 32

Použité suroviny receptu Okurky dušené na slanině:

1,2 kg okurek  | 50 g slaniny  | 20 g cibule  | trochu soli  | hrstka zelené petrželky  | trochu citrónové šťávy

Postup přípravy receptu Okurky dušené na slanině:

Omyjeme okurky, oloupeme, rozpůlíme, odstraníme jádra a okurky nakrájíme na kousky asi šest centimetrů dlouhé a dva centimetry široké. V kastrolu rozpustíme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme drobně nasekanou cibuli, trochu ji zpěníme, vložíme připravené okurky, osolíme a dusíme tak dlouho, až zesklovatí. Můžeme podlévat šťávou z vydlabaných okurkových částí. Udušené okurky posypeme jemně rozsekanou petrželkou a pokapeme citronovou šťávou.



Fotky receptu Okurky dušené na slanině:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Okurky dušené na slanině
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !