Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.10. 2025
Dnes má svátek Justýna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nálev na rybí kuličky a pečenáče

fotka Nálev na rybí kuličky a pečenáče
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Nálev na rybí kuličky a pečenáče:

2 litry vody  | ½ litru vinného octa (červený),  |  pro lepší chuť přidat ocet Balzamico (nepřekročit ale celkovou dávku octa ½ litru!),  | 6 dkg soli  | 20 dkg cukru  |  nové koření  |  bobkový list  |  celý pepř  |  hořčičné semínko

Postup přípravy receptu Nálev na rybí kuličky a pečenáče:

Všechny suroviny dáme do hrnce, přivedeme těsně pod bod varu a táhneme 10 minut. Vychlazený nálev použijeme na zalití pečenáčů nebo rybích karbanátků či kuliček, které potom ještě 30 minut sterilujeme při 110 °C.


Fotky receptu Nálev na rybí kuličky a pečenáče:

Nálev na rybí kuličky a pečenáče
Nálev na rybí kuličky a pečenáče
Nálev na rybí kuličky a pečenáče
Fotky vložil: evulaS33 
Hodnocení receptu Nálev na rybí kuličky a pečenáče
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !