6 vajec
| sůl
| 300 g husích jater
| 50 g másla
| 20 g cibule
| 30 g sádla
| drcený černý pepř
| 100 ml červeného vína
| 2 lžíce vypečené šťávy (není nutné)
Postup přípravy receptu Omeleta s husími játry:
Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibulku. Husí játra nakrájená na stejné menší plátky vložíme na cibulku a rychle osmažíme. Přidáme drcený pepř, šťávu z husí pečeně a víno. Promícháme a směs odstavíme. Na velké pánvi zpěníme máslo, na které nalijeme rozšlehané osolené vejce promíchané se smetanou a vše rychle zapečeme. Do středu omelety klademe dušená husí játra, omeletu zavineme a ihned ji podáváme, nejlépe posypanou sekanou zelenou petrželkou.
Fotky receptu Omeleta s husími játry:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!