Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.09. 2024
Dnes má svátek Oleg
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Omeleta s husími játry

fotka Omeleta s husími játry
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Omeleta s husími játry:

6 vajec  |  sůl  | 300 g husích jater  | 50 g másla  | 20 g cibule  | 30 g sádla  |  drcený černý pepř  | 100 ml červeného vína  | 2 lžíce vypečené šťávy (není nutné)

Postup přípravy receptu Omeleta s husími játry:

Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibulku. Husí játra nakrájená na stejné menší plátky vložíme na cibulku a rychle osmažíme. Přidáme drcený pepř, šťávu z husí pečeně a víno. Promícháme a směs odstavíme. Na velké pánvi zpěníme máslo, na které nalijeme rozšlehané osolené vejce promíchané se smetanou a vše rychle zapečeme. Do středu omelety klademe dušená husí játra, omeletu zavineme a ihned ji podáváme, nejlépe posypanou sekanou zelenou petrželkou.


Fotky receptu Omeleta s husími játry:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Omeleta s husími játry
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles