Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 15.07. 2025
Dnes má svátek Jindřich
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Opilý isidor

fotka Opilý isidor
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 95 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Opilý isidor:

6 ks žloutků  | 220 g cukru  | 400 g másla  |  3 lžíce kakaa  | 7 dkg pol. mouky  | 1/2 ks prášku do pečiva  | 25 - 35 dkg hrubě sekaných ořechů  | 4 ks bílky  | 1 ks van. cukr  | 200 ml rumu

Postup přípravy receptu Opilý isidor:

Utřeme 4 žloutky, 15 dkg másla a 15 dkg cukru. Přidáme lžíci kakaa, mouku a půl prášku do pečiva. Ze 4 bílků ušleháme pevný sníh, vmícháme ho do těsta a přidáme ořechy. Promícháme a vlijeme do vymazaného pekáče a v mírně vyhřáté troubě pečeme. Necháme vychladnout a na upečený plát narovnáme směs: 15 dkg ořechů jemně mletých, 1-2 dkg moučkového cukru + 1 vanilkový cukr a 2 dcl rumu. Navrch přijde vrstva čokoládového krému. Vše posypeme hrubě mletými ořechy. Opilý isidor se nechá ztuhnout a potom se krájí na řezy.



Krém:
- 1 máslo
- 6 dkg cukru
- 2 žloutky
- 2 lžíce kakaa
- a rum dle chuti




Fotky receptu Opilý isidor:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Opilý isidor
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !