Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 22.04. 2025
Dnes má svátek Evženie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Opilý isidor

fotka Opilý isidor
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 95 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Opilý isidor:

6 ks žloutků  | 220 g cukru  | 400 g másla  |  3 lžíce kakaa  | 7 dkg pol. mouky  | 1/2 ks prášku do pečiva  | 25 - 35 dkg hrubě sekaných ořechů  | 4 ks bílky  | 1 ks van. cukr  | 200 ml rumu

Postup přípravy receptu Opilý isidor:

Utřeme 4 žloutky, 15 dkg másla a 15 dkg cukru. Přidáme lžíci kakaa, mouku a půl prášku do pečiva. Ze 4 bílků ušleháme pevný sníh, vmícháme ho do těsta a přidáme ořechy. Promícháme a vlijeme do vymazaného pekáče a v mírně vyhřáté troubě pečeme. Necháme vychladnout a na upečený plát narovnáme směs: 15 dkg ořechů jemně mletých, 1-2 dkg moučkového cukru + 1 vanilkový cukr a 2 dcl rumu. Navrch přijde vrstva čokoládového krému. Vše posypeme hrubě mletými ořechy. Opilý isidor se nechá ztuhnout a potom se krájí na řezy.



Krém:
- 1 máslo
- 6 dkg cukru
- 2 žloutky
- 2 lžíce kakaa
- a rum dle chuti




Fotky receptu Opilý isidor:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Opilý isidor
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !