Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 25.02. 2025
Dnes má svátek Liliana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Oravské vepřové maso (pečené závitky se zelím)

fotka Oravské vepřové maso (pečené závitky se zelím)
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Oravské vepřové maso (pečené závitky se zelím):

600 g vepřové krkovice  | 100 g slaniny  | 200 g cibule (nakrájené nahrubo)  | 500 g kysaného zelí  |  sůl, kmín, bobkový list

Postup přípravy receptu Oravské vepřové maso (pečené závitky se zelím):

Vepřovou krkovici nakrájíme na silnější plátky, osolíme je, okořeníme potlučeným kmínem a naklepeme. Na pánvi rozpustíme nudličky slaniny. Na ní opečeme cibuli a poté přidáme kysané zelí. Vše prohřejeme a směsí naplníme plátky masa. Utvoříme závitky a ty naskládáme do pekáčku, doplníme zbylým zelím, přidáme bobkový list a podlijeme vodou. Navrch trochu osolíme a dáme zvolna péci do trouby. V poslední fázi zvýšíme teplotu, aby závitky měly barvu, a ještě vřelé podáváme s bramborami, knedlíky nebo chlebem.



Fotky receptu Oravské vepřové maso (pečené závitky se zelím):

Oravské vepřové maso (pečené závitky se zelím)
Oravské vepřové maso (pečené závitky se zelím)
Fotky vložil: Marci7 
Hodnocení receptu Oravské vepřové maso (pečené závitky se
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !