Postup přípravy receptu Osmažené nudle s masem:
Nudle uvaříme nepříliš doměkka ve slané vodě. Scedíme je a pak asi tři minuty je smažíme na sádle dorůžova. Zakapeme sójovou omáčkou a zalijeme vývarem a krátce podusíme. Na další pánvi osmahneme maso na oleji spolu s pokájenou cibulkou a na malé kostičky rozkrájeným celerem. Přidáme sůl, zázvor a cukr a dále smažíme asi pět minut. Pak navršíme maso na dušené nudle a zakapeme octem. Osmažené nudle s masem podáváme se zelným salátem.
Zelný salát připravíme z hlávkového zelí pokrájeného na čtverečky, které krátce povaříme ve slané vodě. Scedíme a ochutíme octem, olejem, drceným česnekem, sójovou omáčkou, glutasolem, cukrem, solí, zázvorem a chilli. Můžeme přidat i sušené houby, povařené a nadrobno pokrájené.