Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 27.06. 2025
Dnes má svátek Ladislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Ostružinový mls

fotka Ostružinový mls
Vložil:
Porcí:20
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Ostružinový mls:

300 g ostružiny  | 5 ks vejce  | 150 g cukr krupice  | 100 g polohrubá mouka  | 250 ml smetana ke šlehání  | 2 lžíce rum  | 2 lžičky kypřící prášek do pečiva  |  tekutá čokoládová poleva na ozdobu

Postup přípravy receptu Ostružinový mls:

Cukr a žloutky utřeme do husté pěny, přidáme mouku s práškem do pečiva a nakonec lehce vmícháme tuhý sníh z bílků. Těsto rozprostřeme na plech vyložený pečícím papírem a ve středně horké předehřáté troubě upečeme. Špejlí zkoušíme jestli je těsto upečené a nelepí.



Upečený piškot vyjmeme z trouby a necháme vychladnout. Potom piškot pokapeme rumem, hustě poklademe omytými a osušenými ostružinami a pomocí stěrky na ně naneseme vrstvu do tuha ušlehané šlehačky.



Nakonec ostružinový mls postříkáme čokoládovou polevou a ozdobíme ostružinami.


Fotky receptu Ostružinový mls:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ostružinový mls
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !