Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ovoce v lihu

fotka Ovoce v lihu
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Ovoce v lihu:

dle chuti: ovoce  |  destilát (nejméně 45%)

Postup přípravy receptu Ovoce v lihu:

Musím přiznat, že tento recept jsem dostala od kolegy mé maminky. Jedná se o směs ovoce naloženého v destilátu, tak jak postupně dozrává během celého roku.
Ovoce vrstvíme do té největší sklenice, kterou doma najdeme, protože po uležení rychle ubývá (je to moc dobré pití).
Každou vrstvu omytého ovoce posypeme pískovým cukrema zalejeme alkoholem, aby bylo potopené.
Nejspodnější vrstvu tvoří jahody, následují: zelené vlašské ořechy, maliny, angrešt, rybíz, třešně, višně, meruňky, ostružiny, švestky a hrozny.
Sklenice po každém přidání vrstvy přikryjeme a dáme do chladné a tmavé místnosti. Po poslední vrstvě vše zamícháme a necháme nejméně 4 týdny odležet.


Fotky receptu Ovoce v lihu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ovoce v lihu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles