Použité suroviny receptu Ovocné bábovičky v želatině:
2 pomeranče
| 1 lžíce cukru krupice
| 250 g jahod
| 4 kiwi
| 2 bal. želatiny v prášku
Postup přípravy receptu Ovocné bábovičky v želatině:
Omyté jahody a oloupané kiwi nakrájíme na drobné kousky. Může být i jiné ovoce. Ovoce rozdělíme do plastových nebo silikonových formiček.
V hrnku nasucho rozmícháme želatinu s cukrem. Šťávu ze dvou pomerančů doplníme vodou do 400 ml tekutiny, nalijeme k sypké směsi, uvedeme do varu a půl hodiny povaříme. Pak želatinu odstavíme, promícháme a nalijeme na ovoce.
Ovocné bábovičky v želatině necháme v chladu ztuhnout.
Ztuhlé ovocné bábovičky v želatině vyklopíme a podáváme.
Fotky receptu Ovocné bábovičky v želatině:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!