Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Ovocné želé

fotka Ovocné želé
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Ovocné želé:

10 plátků želatiny  | 480 g broskvového kompotu  | 500 ml pomerančové šťávy  | 50 ml citronové šťávy  | 4 lžíce medu

Postup přípravy receptu Ovocné želé:

Želatinu namočíme zhruba na 5 minut do studené vody. Broskve dobře necháme okapat na sítu a dáme do mísy. Plody ponorným mixerem rozmixujeme na pyré.
Želatinu trochu vymačkáme, vložíme do hrnku, ohřejeme (ale už nevaříme) a rozpustíme. Smícháme broskvové pyré, pomerančovou a citronovou šťávu a med.
Do rozpuštěné želatiny vmícháme 2 lžíce ovocné směsi a pak vše zamícháme do zbývajícího pyré. Promícháme metlou na sníh.
Malé pudinkové formičky vypláchneme studenou vodou a okamžitě naplníme ovocným pyré. Želé necháme tuhnout asi 3 hodiny v chladničce.
Ovocné želé vydrží čerstvé v chladničce asi 8 dní.

TIP: Působí chladivě při horečkách a svými citrusovými šťávami bohatými na vitaminy posiluje obranné síly organismu.


Fotky receptu Ovocné želé:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ovocné želé
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !