Použité suroviny receptu Ovocný pudingový koktejl:
1 malý kompot ananasu
| 140 g hroznového zeleného vína
| 1 balení pudingu s vanilkovou příchutí
| 50 g cukru
| 300 ml hroznové šťávy
| dle potřeby: voda
| na ozdobu: lístky máty
Postup přípravy receptu Ovocný pudingový koktejl:
1. Hroznové víno omyjeme a osušíme. Ananasový kompot scedíme, přičemž zachytíme šťávu.
2. Hroznovou šťávu smícháme se šťávou z ananasového kompotu a naředíme to vodou na celkem 500 ml tekutiny. Do tekutiny vmícháme cukr a pudingový prášek, dobře rozmícháme ruční metlou a dáme vařit. Ovocný puding vaříme za stálého míchání na mírném ohni do zhoustnutí.
3. Do teplého pudingu vmícháme ovoce, přičemž si trochu necháme na ozdobu. Dozdobíme odebraným ovocem a lístky máty.
Fotky receptu Ovocný pudingový koktejl:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!