4 filety Pangasius
| trochu grilovaciho koření
| trochu kari koření
| sůl dle chuti
| trochu sladké mleté papriky
| pepř dle chuti
| 250 ml zakysané smetany
| 400 g těstovin
| trochu oleje
| lístky petržele
Postup přípravy receptu Pangasius na čínu:
Filety nakrájíme na kostičky a dáme smažit na pánev na malém množství oleje. Na pánvi posypeme glilovacím kořením, přidáme kari, osolíme, poprášíme mletou paprikou a opepříme. Maso restujeme na pánvi dokud není hotové. Mezitím uvaříme ve vodě těstoviny dle návodu a scedíme. Jakmile je maso hotové, zalijeme vše na pánvi zakysanou smetanou, důkladně promícháme a pár minut podusíme. Na talíře dáme těstoviny a přelijeme je směsí z pánvičky. Vrch můžeme ozdobit lístkem z petrželky.
Fotky receptu Pangasius na čínu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!