Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pangasius na kardamonu

fotka Pangasius na kardamonu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Pangasius na kardamonu:

4 plátky pangasia  | 120 g másla  | 2 lžíce dijonské hořčice  | 1 bílá cibule  | 1 lžička kardamonu  | 1/2 lžičky kari  | podle chuti: sůl a pepř  | podle potřeby: olej

Postup přípravy receptu Pangasius na kardamonu:

Rozmražené filety z pangasia opláchneme pod studenou vodou a nakrájíme na větší kostky. Ve větší misce vymícháme máslo a hořčici, přidáme na proužky nakrájenou cibuli, koření a nakonec lehce vmícháme nakrájené filety.
Alobal si nařežeme na 4 čtverce, vnitřek lehce vytřeme olejem, vložíme rybí směs a velmi důkladně zabalíme. Pečeme asi 20 minut v troubě vyhřátě 200°C. Pangasius na kardamonu chutná nejlépe s americkými bramborami.


Fotky receptu Pangasius na kardamonu:

Pangasius na kardamonu
Pangasius na kardamonu
Pangasius na kardamonu
Fotky vložil: notburga 
Hodnocení receptu Pangasius na kardamonu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles