Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.10. 2025
Dnes má svátek Andrej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pangasius na másle

fotka Pangasius na másle
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 58

Použité suroviny receptu Pangasius na másle:

3 filety Pangasia dolnookého  |  sůl  | 2 lžíce másla  |  provensálské koření

Postup přípravy receptu Pangasius na másle:

Filety pangasia (ten se nám osvědčil nejvíc) - je to jeden balíček cca 300g - necháme z mrazáku trochu povolit. Opláchneme, osolíme a posypeme kořením z obou stran. Vložíme na pánvičku, potřeme zlehka máslem a necháme chvíli opéct. Podle množství vody, kterou ryba "pustí", můžeme buď krátce podusit pod pokličkou, nebo vodu trochu slít (když je jí hodně, aby nám v ní ryba neplavala). Je také možné rybu udělat úplně bez tuku, aby byla zcela dietní. Podáváme s bramborem a zeleninou (okurek, rajče apod.).


Fotky receptu Pangasius na másle:

Pangasius na másle
Pangasius na másle
Pangasius na másle
Pangasius na másle
Pangasius na másle
Fotky vložil: MichelePrg,damami,Marci7 
Hodnocení receptu Pangasius na másle
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !