Vložil: | Maartinka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Pangasius na víně s paprikou:
2 dcl bílého vína
| 1 kg Pangasiuse
| 2 dcl vody
| 2 smetany ke šlehání
| 2 čerstvé červené nebo oranžové papriky
| solamyl
| sůl
Postup přípravy receptu Pangasius na víně s paprikou:
Papriku si nakrájíme na malé kostičky, vložíme do hrnce (nebo pekáčku) zalijeme 2dcl bílého vína a 1-2dcl vody. Vše vaříme nebo dusíme v troubě až je paprika měkká, přilijeme smetany, osolíme a necháme zase prohřát, do této teplé směsi vložíme osolenou rybu a pečeme nebo vaříme asi 15minut. Hotovou rybu vyjmeme a omáčku rozmixujeme. Přidáme trochu solamylu romíchaného v trošce vody a povaříme. Dochutíme solí příp. podravkou a podáváme s bramborem. Je to neuvěřitelná dobrota.
Fotky receptu Pangasius na víně s paprikou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!