Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 19.05. 2025
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pappa al pomodoro

fotka Pappa al pomodoro
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Pappa al pomodoro:

300 g masitých zralých rajčat, podélně rozpůlených  | 3 stroužky česneku, nasekaného nadrobno  |  hrst bazalky + navíc na ozdobení  | 4 lžíce panenského olivového oleje + navíc na ozdobení  |  mořská sůl a čerstvě mletý pepř  | 2x400 g konzerva loupaných rajčat  | 400 g bílého italského chleba (ciabatta, benátský chléb)

Postup přípravy receptu Pappa al pomodoro:

Čerstvá rajčata naklaďte řeznou stranou nahoru do zapékací nádoby, posypte třetinou česneku, osolte, opepřete a pokapejte lžící oleje. Pečte v troubě vyhřáté na 200 °C asi 20 minut.

V hrnci na 2 lžících oleje zpěňte zbylý česnek, přidejte konzervovaná rajčata, 200 ml vody a zvolna vařte asi 15 minut. Chleba nakrájejte na kostky a spolu s bazalkou přidejte do hrnce, zamíchejte, osolte, opepřete a zvolna vařte dalších 5–10 minut. Přidejte pečená rajčata i se šťávou ze dna pekáčku. Konzistenci polévky upravte podle chuti.
Navršte do misek, ozdobte lístky bazalky a pokapejte olejem.


Fotky receptu Pappa al pomodoro:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pappa al pomodoro
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !