Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 30.11. 2024
Dnes má svátek Ondřej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pařížské jahodové řezy

fotka Pařížské jahodové řezy
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Pařížské jahodové řezy:

8 vajec  | 150 g moučkového cukru  | 150 g hrubé mouky  |  tuk a mouka na plech  | 1 salko  | 250 g másla  | 100 g moučkového cukru  | 1,5 kg čerstvých jahod  | 2 šlehačkové smetany  | 100 g čokolády na vaření

Postup přípravy receptu Pařížské jahodové řezy:

Den předem uvaříme v dostatečném množství vody salko. Vaříme jej minimálně 2 hodiny.
Také den předem uvaříme smetanu s čokoládou, vychladíme a dáme do lednice.
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme prosátou mouku a sníh z bílků. Těsto vylijeme na tukem vymazaný plech a upečeme.
Máslo vyšleháme s cukrem a opatrně všleháme i vychlazené salko. Krém natřeme na piškotu, navrch poklademe očištěné jahody a pak natřeme vyšlehanou čokoládovou šlehačku.
Necháme ztuhnout v lednici a ozdobíme nastrouhanou čokoládou.


Fotky receptu Pařížské jahodové řezy:

Pařížské jahodové řezy
Pařížské jahodové řezy
Pařížské jahodové řezy
Pařížské jahodové řezy
Fotky vložil: uschi3 
Hodnocení receptu Pařížské jahodové řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !