Jarní prázdniny 2025 – termíny
28. března slavíme Den učitelů
Ryby - roční horoskop na rok 2025
Hrajte s námi SUDOKU online !
SOUTĚŽE
MÓDA & TRENDY
SPOLEČNOST
BYDLENÍ
ZDRAVÍ
CESTOVÁNÍ
RECEPTY
ZÁBAVA
RODINA
MIMINKA
FOTOALBUM
DISKUZE
Recepty
Vložit nový recept
Hledat v receptech
Škola vaření
Kategorie
Předkrmy
Polévky
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Sýrová jídla
Vaječná jídla
Zeleninová jídla
Pizza
Houbová jídla
Těstovinová jídla
Domácí pekárna
Luštěninová jídla
Rýžová jídla
Ryby
Přílohy
Moučníky
Saláty
Nápoje
Sladká jídla
Vánoční recepty
Ostatní
Cukroví
Omáčky
Grilování
Slané pečivo
Zavařování
Dětská jídla
Pomazánky
Dietní jídla
Zmrzlina a poháry
Domácí pekárna
Přihlášení
Jméno :
Heslo :
trvale
REGISTRACE
Proč se registrovat?
Dnes je
Sobota 15.03. 2025
Dnes má svátek Ida
Vyhledávání
Doporučujeme
Naše speciály
Prostřeno
všechny speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Hlavní strana
/
Recepty
/
Bezmasá jídla
/ Zeleninová jídla
Pařížský květák
Vložil:
Saskijka
Porcí:
3
Doba přípravy:
25 min
Hodnocení:
Počet hodnocení:
2
Použité suroviny receptu Pařížský květák:
1 ks květák /velký/ | sůl, pepř | mouka | máslo | cukr | 1 kelímek kyselé smetany | 2 ks vejce /natvrdo/ | petrželka
Postup přípravy receptu Pařížský květák:
Uvařený květák necháme vychladnout a přelijeme jej omáčkou z kyselé smetany s moukou, cukrem a solí ochucené. Ze 2 vajec nasekáme zvlášť žloutky a zvlášť bílky a nasypeme na květák. Zdobíme petrželkou.
Fotky receptu Pařížský květák:
Fotky vložil: Mangovka
Přidat vlastní recept
Hodnocení receptu Pařížský květák
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Tento článek také můžete
Přidat do oblíbených
Přidat na
Přidat na
Vytisknout
Komentáře receptu Pařížský květák
Žádné komentáře
Vložit nový komentář
Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře.
Přihlásit se.
Oblíbené recepty v kategorii
Makaróny gratinované
Zajímavý zeleninový talíř
Bulharské sýrové omelety
Rajská mísa
Zapékaný špenát s eidamem
Banánové špízy s růžičkovou kapustou
Mrkev s brokolicí v bešamelu
Pochoutka z hrášku podle řeckého lékaře
Zelenina s kari kořením
Jednoduchá růžičková kapusta
Opékaná rajčata se smetanou
Salátové omelety
Brokolice po kantonsku
Karotka se zázvorem, česnekem a olivami
Smetanovo - pórkové mušle
Cuketa s rajčaty a sojovými kostičkami
Houbový košíček
Smažený třívrstvý sýr
Míchaná zelenina s jogutovým krémem
Houby na paprice po maďarsku
Aktuální soutěže
Soutěž o tašky toho nejlepšího masa od Drůbežářského závodu Klatovy.
Soutěž o české detektivky Šmírák a Oči za oko, chrup za zub.
Soutěž o paté konzervy pro kočky Marp Holistic Plus.
Komerční prezentace
Nechte se inspirovat - kuře s nádivkou
nebo z mletého kuřecího burgery, plněné papriky či karbanátky? Dobrou chuť
Náš tip
NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ
NÁPOVĚDA
VŠEOBECNÉ PODMÍNKY
Zásady ochrany osobních údajů
KONTAKT
© Všechna práva vyhrazena
DESIGNED by
RSS
Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO
!