Použité suroviny receptu Pařížský špenátový chléb:
2 ks francouzský chléb (používáme pařížský chléb Poilâne),
| vejce
| 3 hrsti čerstvý listový špenát
| máslo
| 1 menší cibule
| stroužek česneku
| sůl a pepř
Postup přípravy receptu Pařížský špenátový chléb:
Na rozpuštěném másle opečte nadrobno nakrájený česnek, přidejte nakrájenou cibuli a očištěné listy špenátu, osolte, opepřete a listy poduste doměkka. Plátky chleba opečte nasucho a dokřupava podobně jako topinku. Na každý chléb dejte podušený a okapaný špenát tak, aby uprostřed byla malá jamka, do které rozbijte vajíčko. Osolte a dejte zapéct do trouby na 180 °C (nebo na 6 minut pod salamander).
Fotky receptu Pařížský špenátový chléb:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!