Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 10.02. 2025
Dnes má svátek Mojmír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Párkové ragú s hráškem

fotka Párkové ragú s hráškem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Párkové ragú s hráškem:

4 ks vařené brambory  | 3 lžíce kečup  | 0,5 balíčku mražený hrášek  | 2 ks cibule  |  1 lžíce hladká mouka  | dle potřeby: olej  | 400 g párek  | 100 ml smetana  | na ozdobu: sekaná petrželka  | podle chuti: mletý černý pepř a sůl  | dle chuti: cukr

Postup přípravy receptu Párkové ragú s hráškem:

Mražený hrášek nasypeme do trošky vroucí osolené vody, krátce podusíme a slijeme. Cibuli oloupeme a drobně pokrájíme. Brambory nakrájíme na kostičky. Párky nakrájíme na kousky asi 3 cm dlouhé, každý kousek nařízneme na obou koncích do tvaru kříže a opečeme na oleji.

Vsypeme drobně nakrájenou cibuli, zpěníme ji, vmícháme kečup a krátce podusíme.

Smetanu rozmícháme s moukou, nalijeme do párkové směsi a krátce podusíme. Přidáme kostičky brambor, hrášek, sůl, pepř, cukr, zamícháme a prohřejeme.

Párkové ragú s hráškem podáváme posypané sekanou petrželkou.



Fotky receptu Párkové ragú s hráškem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Párkové ragú s hráškem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !