1 kg brambor
| 4 nožky debrecínských párků
| 60 g másla
| 1 velká cibule
| sůl, pepř
| 400 g kyslého zelí
| 200 ml zakysané smetany
Postup přípravy receptu Párky se zelím:
Brambory uvaříme ve slupce a zcela vychladlé krájíme na plátky. Párky nakrájíme na kolečka. Na třičtvrtě másla osmažíme cibuli a dáme ji stranou. Středně velký pekáč (může být i zapékací mísa) vymažeme zbylým máslem. Na dno dáme polovinu brambor, osolíme, opepříme, poklademe zelím, párky a smaženou cibulí. Na poslední vrstvu urovnáme zbylé brambory. Opět osolíme a opepříme. Krátce zapečeme v troubě, pak zalijeme smetanou a dopečeme.
Fotky receptu Párky se zelím:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!