Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.11. 2024
Dnes má svátek Zina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Parmice zapečená se slaninou a cibulí

fotka Parmice zapečená se slaninou a cibulí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Parmice zapečená se slaninou a cibulí:

500 g parmice  | 2 ks červené cibule  | 4 storužky česneku  | 150 g anglické slaniny  |  koření na ryby  |  trocha oleje  |  sůl

Postup přípravy receptu Parmice zapečená se slaninou a cibulí:

Z parmice odstraníme šupiny, hlavu, ocas a ploutve. Do zapékací misky si nalijeme trochu oleje. Ryby posypeme kořením na ryby, obalíme anglickou slaninou a položíme do zapékací misky. Znovu na povrchu posypeme kořením na ryby. Poté poklademe nahrubo nakrájenou červenou cibulí a na plátky nakrájeným česnekem. Mírně osolíme a dáme zapéct do trouby asi na 40 minut při 180°C. Parmice se podává s vařenými bramborami.


Fotky receptu Parmice zapečená se slaninou a cibulí:

Parmice zapečená se slaninou a cibulí
Parmice zapečená se slaninou a cibulí
Parmice zapečená se slaninou a cibulí
Parmice zapečená se slaninou a cibulí
Fotky vložil: mikejla 
Hodnocení receptu Parmice zapečená se slaninou a cibulí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !