Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Čas malinČas malin Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 23.07. 2025
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pastýřský gjuveč

fotka Pastýřský gjuveč
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Pastýřský gjuveč:

120 g paprik  | 40 g rajčat  | 30 g sýra  | 30 g cibule  | 25 ml oleje  | 1 vejce vejce  | 80 ml zakysané smetany  | 10 g mouky  | 5 g zelené petržele  |  sůl

Postup přípravy receptu Pastýřský gjuveč:

Do studeného tuku s malým množstvím vody a soli vložíme nadrobno nakrájenou cibuli a podusíme. Přidáme nadrobno nakrájené papriky, podusíme, přidáme rajčata a znovu podusíme. Položíme na plech. Vyrovnáme a nastrouháme sýr, posypeme polovinou množství zelené petržele. Takto připravené zalijeme směsí z vejce, zakysané smetany a mouky. Pastýřský gjuveč pečeme v horké troubě. Hotové jídlo posypeme nadrobno nasekanou petrželí.


Fotky receptu Pastýřský gjuveč:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pastýřský gjuveč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !