Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 07.02. 2025
Dnes má svátek Veronika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pečená bůčková roláda

fotka Pečená bůčková roláda
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Pečená bůčková roláda:

1 kg bůčku  | 200 ml mléka  | 1 lžíce vegety  | 1 lžička pepře  | 6 vajec  | 1 menší cibule  | 1 lžíce oleje  |  sůl  |  sterilovaný hrášek  |  kapie

Postup přípravy receptu Pečená bůčková roláda:

Den předem bůček pomeleme, přidáme mléko, sůl, pepř, vegetu a 2 vejce. Všechno dobře promícháme a necháme v lednici odstát.
Kostičky cibule orestujeme, přidáme vejce a připravíme praženici. Mokrými rukami utvoříme na naolejovaném alobalu z masové hmoty obdélnik hubý asi 1-1,5 cm. Praženici rovnoměrně navrstvíme na maso, posypeme hráškem, kapií /kukuřicí, žampiony.../, pomocí alobalu maso zvineme, alobal dobře uzavřeme a přendáme do pekáče. Pečeme 45 minut.


Fotky receptu Pečená bůčková roláda:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečená bůčková roláda
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !