Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.11. 2024
Dnes má svátek Zina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečená telecí játra s jablky

fotka Pečená telecí játra s jablky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Pečená telecí játra s jablky:

500 g telecích jater  | 80 g másla  | 2 cibule  | 2 jablka  | dle chuti: sůl a pepř  | 1/2 citronu  | 20 g hladké mouky  | trochu cukru na jablka

Postup přípravy receptu Pečená telecí játra s jablky:

Játra odblaníme, dobře omyjeme, osušíme, nakrájíme na plátky, obalíme v mouce a opečeme v rozpuštěném másla. Zvlášť osmahneme na másle cibuli nakrájenou na kolečka. Jablka oloupeme, vykrojíme jadřince, omyjeme, nakrájíme na plátky, zakapeme cit. sťávou, mírně pocukrujeme a opečeme na másle v pánvi s cibulí. Měkká játra osolíme, opepříme a klademe na talíře střídavě se směsí jablek a cibule. Vypečenou šťávou játra polijeme. Podáváme s vařenými brambory nebo rýží.


Fotky receptu Pečená telecí játra s jablky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečená telecí játra s jablky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles