Použité suroviny receptu Pečené a marinované vepřové ocásky:
4 vepř. ocásky
| marináda
| 1 lžíce drceného kmínu
| hrst petrželky
| 750 ml mléka
| 500 ml vývaru
| sůl a jíška
Postup přípravy receptu Pečené a marinované vepřové ocásky:
Vepřové masité ocásky omyjeme.
Petrželovou nať velmi jemně usekáme a promícháme s mlékem a drceným kmínem. Ocásky vložíme do takto připravené marinády a necháme několik hodin rozležet, nejlépe přes noc.
Takto uleželé ocásky osušíme, vložíme do pekáče, osolíme a pečeme v troubě dorůžova. Během pečení občas podléváme ocásky vývarem. Měkké ocásky vyjmeme a výpek podle potřeby zředíme vývarem a zahustíme jíškou.
Fotky receptu Pečené a marinované vepřové ocásky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!