Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečené brambory s aljašskou treskou

fotka Pečené brambory s aljašskou treskou
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Pečené brambory s aljašskou treskou:

1 kg brambory  | 3 ks /150g/ks/ aljašská treska  |  sůl  |  pepř  |  červená paprika  |  citrón

Postup přípravy receptu Pečené brambory s aljašskou treskou:

Používám nové brambory, které jenom vydrhnu a osuším. Do vysokého plechu dám pečíčí papír a rozložím rozpůlené brambory /nebo i na menší kousky/. Brambory jenom osolím, opepřím, posypu červenou paprikou a nechám 5 minut zapéct v troubě /ja dávám na gril/. Pak plech vytáhnu, na brambory položím citrónem pokapanou rybu a nechám v troubě dalších 15-20 min. Super diétní jídlo, brambory cez oleje chutnaj o 100 krát lépe, skuste to..

na JEDNU porci: 300g brambor /591KJ/a 1ks ryby /650KJ/to vychází jenom cca 1241 KJ na oběd - co je při dietě akorát...


Fotky receptu Pečené brambory s aljašskou treskou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečené brambory s aljašskou treskou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !