Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečené jelení plátky

fotka Pečené jelení plátky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Pečené jelení plátky:

4 jelení plátky z kýty po 150 g  | 3 lžíce oleje  | 6 lžic suchého červeného vína  | 2 lžíce jablečného octa  | 3 jalovčinky  | 1 lžíce pálivé hořčice  | 2 lžíce oleje  |  špetka soli  |  špetka bílého pepře  | 100 g čerstvého, na kostky nakrájeného ananasu  | 1/2 banánu  | 1/2 šálku sterilizovaných višní

Postup přípravy receptu Pečené jelení plátky:

Plátky omyjeme, osušíme a důkladně obblaníme. Olej smícháme s červeným vínem, octem, jalovčinkami a hořčicí, nalijeme na plátky a marinujeme přikryté v chladničce 24 hodin. Občas obrátíme. Plátky usušíme. Na velké pánvi zahřejeme olej. Plátky opékáme z každé strany 5-6 minut. Po opečení každou stranu osolíme a opepříme. Hotové plátky dáme do teplé trouby. Do zbylého výpeku nakrájíme ananas a krátce opečeme. Oloupaný banán nakrájíme na kolečka a s višněmi přidáme k ananasu. Přidáme 1 lžíce višňové sťávy a 2 lžíce marinády. Vše při mírné teplotě ohřejeme a nalijeme na plátky.


Fotky receptu Pečené jelení plátky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečené jelení plátky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !