Plátky omyjeme, osušíme a důkladně obblaníme. Olej smícháme s červeným vínem, octem, jalovčinkami a hořčicí, nalijeme na plátky a marinujeme přikryté v chladničce 24 hodin. Občas obrátíme. Plátky usušíme. Na velké pánvi zahřejeme olej. Plátky opékáme z každé strany 5-6 minut. Po opečení každou stranu osolíme a opepříme. Hotové plátky dáme do teplé trouby. Do zbylého výpeku nakrájíme ananas a krátce opečeme. Oloupaný banán nakrájíme na kolečka a s višněmi přidáme k ananasu. Přidáme 1 lžíce višňové sťávy a 2 lžíce marinády. Vše při mírné teplotě ohřejeme a nalijeme na plátky.
Fotky receptu Pečené jelení plátky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!