Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 27.11. 2024
Dnes má svátek Xenie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pečené maso v zelí

fotka Pečené maso v zelí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 21

Použité suroviny receptu Pečené maso v zelí:

1 kg brambor  | 4 plátky vepř. masa  | 1 kg kysaného zelí  | 3 větší cibule  | podle chuti česnek  | 1/4 l vývaru  |  sůl, pepř  |  tuk na vymazání pekáčku

Postup přípravy receptu Pečené maso v zelí:

Pekáček vymažeme tukem. Oloupané a na kolečka krájené brambory vložíme na dno pekáčku, osolíme popř. ochutíme. Na ně navrstvíme kolečka cibule a česneku, scezené kysané bílé zelí. Na to vložíme naklepané a ochucené plátky masa, pak cibuli, česnek a zelí. Poslední vrstva jsou opět brambory. Osolíme a dochutíme. Pečeme, za občasného podlévání vývarem, při 180°C cca 1,5 hod. Zpočátku přikryté a 15 min před dopečením odkryjeme, aby se udělala křupavá "kůrka".


Fotky receptu Pečené maso v zelí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečené maso v zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !