Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pečené plátky ze zvěřiny

fotka Pečené plátky ze zvěřiny
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 150 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Pečené plátky ze zvěřiny:

500 g zvěřiny (srnčí, dančí, kančí kýta)  | 2-3 středně velké cibule  | 150 g anglické slaniny  | dle potřeby: olej  | dle chuti: sůl a pepř

Postup přípravy receptu Pečené plátky ze zvěřiny:

Maso nakrájíme na asi 1 cm silné plátky (jako na řízky) a naklepeme z obou stran. Dobře posolíme, popepříme. Nakrájíme cibuli a slaninu na kostičky. Do kastrolu naložíme maso s cibulí a slaninou a zalijeme olejem (asi 1/2 čtvrtlitrového hrnku) a vše promícháme. Necháme nejlépe do druhého dne v lednici proležet. Druhý den dáme vše do pekáčku nebo jiné pečící formy, podlijeme vodou (asi 1/4 litru), můžeme ještě přidat trochu sádla nebo másla a pečeme při 220 stupních za občasného podlévání zhruba 2-3 hodiny (záleží na tom, z jak starého kusu zvěře maso je a kolik masa dáváte péct). Maso je hotové, když je zcela křehké a při ochutnávání se rozpadá na jazyku.



Fotky receptu Pečené plátky ze zvěřiny:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečené plátky ze zvěřiny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !