Postup přípravy receptu Pečené vepřové se zelím:
Maso omyjeme, dáme na plech, přidáme jednu nakrájenou cibuli, česnek, trochu Aromatu, 1 Knorox a na maso položíme trochu sádla. Podlijeme vodou a dáme zapéct, než bude maso hotové. Průběžně podléváme, ať masíčko není černé!
Zelí:
Dáme zelí do hrnce, nalijeme vodu (jen tolik ať máme zelí přikryté) a vhodíme k němu jeden Knorox. Až bude zelí uvařené, dáme si zvlášť do kastrolku trochu oleje, nakrájenou cibuli, kterou malinko osmažíme a přisypeme 2-3 lžíce mouky. Směs dáme do hrnce se zelím (které stále vaříme) a rozmícháme. Nakonec dochutíme cukrem, jak má kdo rád. Můžeme zahustit i syrovým oloupaným bramborem, který jen do zelí nastrouháme. Můžeme podávat s knedlíkem nebo brambory.
Fotky receptu Pečené vepřové se zelím:
Fotky vložil: jessynka,ronecek,oko,Mangovka,VendaD,BADAČA,evr5