Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.12. 2025
Dnes má svátek Miloslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečený pstruh po milánsku

fotka Pečený pstruh po milánsku
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Pečený pstruh po milánsku:

1 kg očištěného pstruha  | dle potřeby: mouka  | 1-2 vejce  | 2 lžíce jemně mleté strouhané housky  | 2 lžíce strouhaného sýra  | 1 citron  | dle chuti: sekaná zelená petrželka  | dle potřeby: olej  | dle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Pečený pstruh po milánsku:

Očištěného pstruha nakrájíme, osolíme, obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhané housce smíchané se strouhaným sýrem. Obalené pstruha usmažíme zvolna na rozpáleném oleji do zlatova, necháme okapat, dáme na mísu, pokapeme citronovou šťávou a posypeme sekanou petrželkou.


Fotky receptu Pečený pstruh po milánsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečený pstruh po milánsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !