Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.08. 2025
Dnes má svátek Augustýn
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečený pstruh po milánsku

fotka Pečený pstruh po milánsku
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Pečený pstruh po milánsku:

1 kg očištěného pstruha  | dle potřeby: mouka  | 1-2 vejce  | 2 lžíce jemně mleté strouhané housky  | 2 lžíce strouhaného sýra  | 1 citron  | dle chuti: sekaná zelená petrželka  | dle potřeby: olej  | dle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Pečený pstruh po milánsku:

Očištěného pstruha nakrájíme, osolíme, obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhané housce smíchané se strouhaným sýrem. Obalené pstruha usmažíme zvolna na rozpáleném oleji do zlatova, necháme okapat, dáme na mísu, pokapeme citronovou šťávou a posypeme sekanou petrželkou.


Fotky receptu Pečený pstruh po milánsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečený pstruh po milánsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !