Použité suroviny receptu Pečený pstruh po milánsku:
1 kg očištěného pstruha
| dle potřeby: mouka
| 1-2 vejce
| 2 lžíce jemně mleté strouhané housky
| 2 lžíce strouhaného sýra
| 1 citron
| dle chuti: sekaná zelená petrželka
| dle potřeby: olej
| dle chuti: sůl
Postup přípravy receptu Pečený pstruh po milánsku:
Očištěného pstruha nakrájíme, osolíme, obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhané housce smíchané se strouhaným sýrem. Obalené pstruha usmažíme zvolna na rozpáleném oleji do zlatova, necháme okapat, dáme na mísu, pokapeme citronovou šťávou a posypeme sekanou petrželkou.
Fotky receptu Pečený pstruh po milánsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!