Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 13.10. 2025
Dnes má svátek Renáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečený pstruh po milánsku

fotka Pečený pstruh po milánsku
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Pečený pstruh po milánsku:

1 kg očištěného pstruha  | dle potřeby: mouka  | 1-2 vejce  | 2 lžíce jemně mleté strouhané housky  | 2 lžíce strouhaného sýra  | 1 citron  | dle chuti: sekaná zelená petrželka  | dle potřeby: olej  | dle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Pečený pstruh po milánsku:

Očištěného pstruha nakrájíme, osolíme, obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhané housce smíchané se strouhaným sýrem. Obalené pstruha usmažíme zvolna na rozpáleném oleji do zlatova, necháme okapat, dáme na mísu, pokapeme citronovou šťávou a posypeme sekanou petrželkou.


Fotky receptu Pečený pstruh po milánsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečený pstruh po milánsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Zlaťáky