Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 11.10. 2024
Dnes má svátek Andrej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečený pstruh s jogurtem a bylinkami

fotka Pečený pstruh s jogurtem a bylinkami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pečený pstruh s jogurtem a bylinkami:

6 pstruhů (asi po 200 g)  | 200 g bílého jogurtu Dobrá Máma  | 100 ml smetany  | 2 PL čerstvě nasekané petrželky  | 2 PL nasekané pažitky  | 2 PL nasekaného fenyklu  | 1 PL čerstvě nasekaného tymiánu  | 1 PL čerstvě nasekaného oregana  | 1 PL čerstvě nasekaného estragonu  |  máslo

Postup přípravy receptu Pečený pstruh s jogurtem a bylinkami:

Připravíme si pekáč nebo pečicí mísu o takové velikosti, aby se do ní ryby vešly v jedné vrstvě.
Ryby pečlivě osušíme papírovými kuchyňskými ubrousky, vložíme do předehřáté pánve s malým množstvím másla a prudce osmahneme, jen natolik aby povrch ryb mírně zhnědnul rovnoměrně na obou stranách. Poté ryby přeneseme do připraveného pekáče, přikryjeme a skladujeme v chladu.
V kastrůlku smícháme bylinky s jogurtem a smetanou, přidáme pepř a špetku soli, přikryjeme a necháme uležet.
Před další úpravou však chlazené ryby vyndáme z lednice asi hodinu předem a necháme stát v pokojové teplotě. Úprava potravin, které putují z lednice přímo na sporák trvá totiž podstatně déle.
Přibližně půl hodiny před tím, než chceme pstruhy servírovat, přivedeme jogurtovo-bylinkový mix za stálého míchání pozvolna k varu. Pak jím přelijeme ryby, zakryjeme a pečeme v předehřáté troubě na 180 °C asi 20 až 25 minut.
Podáváme s vařenými novými brambory a letní zeleninou, např. karotkou a hráškem.


Fotky receptu Pečený pstruh s jogurtem a bylinkami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečený pstruh s jogurtem a bylinkami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !