Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 09.11. 2025
Dnes má svátek Bohdan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečený zavináč

fotka Pečený zavináč
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pečený zavináč:

1 ks listové těsto  | 150 g šunky  | 250 g žampionů  | 150 g plátkového sýra  | 1 ks cibule  |  kmín, pepř, sůl, máslo

Postup přípravy receptu Pečený zavináč:

Oloupané žampiony nakrájíme na plátky. Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme žampiony a dusíme. Až se voda vypaří, přidáme 2 vejce a necháme srazit. Přidáme sůl, pepř a dáme vychladnout. Těsto si rozdělíme na 2 díly, rozválíme a pokládáme plátky šunky, sýra a na to rozprostřeme směs hub s vajíčky. Stočíme jako závin, dáme na plech, potřeme rozkvedlaným vejcem a posypeme kmínem. Upečeme dozlatova a krájíme na proužky. Pečený zavináč můžeme podávat studený i teplý.
Jako obměnu můžeme použít měkký salám posypaný nastrouhanou nivou.


Fotky receptu Pečený zavináč:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečený zavináč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles