Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 07.11. 2024
Dnes má svátek Saskie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Perkelt

fotka Perkelt
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Perkelt:

1 kg předního hovězího masa  | 2 lžíce sádla  | 3 ks cibule  | 2 lžičky sladké papriky  |  sůl  |  mletý pepř  | 2 lžičky hladké mouky  | 4 ks rajská jablíčka  | 4 ks bílé papriky  |  voda na podlití

Postup přípravy receptu Perkelt:

Na rozpáleném sádle osmažíme do zlatova jemně nasekanou cibuli, přidáme na kousky nakrájené maso a orestujeme ze všech stran, až pustí šťávu. Poprášíme paprikou a moukou, osolíme, promícháme a maličko podlijeme. Zvolna po poklicí dusíme. K poloměkkému masu přidáme oloupaná a rozpůlená rajčata a na nudličky nakrájené papriky. Perkelt dodusíme do měkka, dochutíme pepřem a podáváme s rýží.


Fotky receptu Perkelt:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Perkelt
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky