Vložil: | Jala |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Perkelt:
1 kg předního hovězího masa
| 2 lžíce sádla
| 3 ks cibule
| 2 lžičky sladké papriky
| sůl
| mletý pepř
| 2 lžičky hladké mouky
| 4 ks rajská jablíčka
| 4 ks bílé papriky
| voda na podlití
Postup přípravy receptu Perkelt:
Na rozpáleném sádle osmažíme do zlatova jemně nasekanou cibuli, přidáme na kousky nakrájené maso a orestujeme ze všech stran, až pustí šťávu. Poprášíme paprikou a moukou, osolíme, promícháme a maličko podlijeme. Zvolna po poklicí dusíme. K poloměkkému masu přidáme oloupaná a rozpůlená rajčata a na nudličky nakrájené papriky. Perkelt dodusíme do měkka, dochutíme pepřem a podáváme s rýží.
Fotky receptu Perkelt:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!