Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 11.11. 2025
Dnes má svátek Martin
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Perkelt

fotka Perkelt
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Perkelt:

1 kg předního hovězího masa  | 2 lžíce sádla  | 3 ks cibule  | 2 lžičky sladké papriky  |  sůl  |  mletý pepř  | 2 lžičky hladké mouky  | 4 ks rajská jablíčka  | 4 ks bílé papriky  |  voda na podlití

Postup přípravy receptu Perkelt:

Na rozpáleném sádle osmažíme do zlatova jemně nasekanou cibuli, přidáme na kousky nakrájené maso a orestujeme ze všech stran, až pustí šťávu. Poprášíme paprikou a moukou, osolíme, promícháme a maličko podlijeme. Zvolna po poklicí dusíme. K poloměkkému masu přidáme oloupaná a rozpůlená rajčata a na nudličky nakrájené papriky. Perkelt dodusíme do měkka, dochutíme pepřem a podáváme s rýží.


Fotky receptu Perkelt:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Perkelt
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !