Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.12. 2025
Dnes má svátek Miloslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Perkelt z divočáka

fotka Perkelt z divočáka
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 95 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Perkelt z divočáka:

800 g masa z divočáka bez kosti  | 3 cibule  | 1 lžíce sladké papriky  | 1 lžíce rajského protlaku  | 2 lžíce paprikové pasty (piros arany)  | 4 stroužky česneku  | 200 ml červeného suchého vína  | dle chuti: sůl a mletý pepř

Postup přípravy receptu Perkelt z divočáka:

V hrnci uložíme vrstvami na kostky nakrájené maso a na plátky nakrájenou cibuli - vrstvy prosypeme paprikou. Dusíme perkelt pod pokličkou na velmi malém plameni přibližně hodinu, občas hrncem jemně zatřepeme. Pak odklopíme pokličku, přidáme víno, rajský protlak, paprikovou pastu, čerstvě umletý pepř a sůl, promícháme a dusíme bez pokličky půl druhé hodiny - podle potřeby případně dolijeme ještě během dušení trošku vody.




Fotky receptu Perkelt z divočáka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Perkelt z divočáka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !