Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Piešťanské řezy

fotka Piešťanské řezy
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Piešťanské řezy:

500 g hladké mouky  | 250 g umělého tuku  | 150 g práškového cukru  | 1 vejce  | 1/2 balíčku prášku do pečiva  | 3 lžíce mléka  | 10 g droždí  | Máslová nadívka:  | 6 dl mléka  | 6 lžic hladké mouky  | 6 lžic krystálového cukru  | 150 g másla  | 150 g práškového cukru

Postup přípravy receptu Piešťanské řezy:

V proseté mouce rozdrobíme umělý tuk, přidáme cukr, prášek do pečiva, vejce a v mléce s troškou cukru rozpuštěné droždí. Vypracujeme těsto, které rozdělíme na čtyři díly. Díly rozválíme a každý zvlášť pečeme. Upečené díly spojíme nádivkou a naplněné krájíme na obdelníčky.

Nadívka: V mléce rozkvedláme mouku a uvedeme do varu. Současně upražíme krystálový cukr, vlejeme jej do mléka, povaříme a necháme vychladnout. Vymícháné máslo s práškovým cukrem a dobře smícháme s vychladlou nádivkou.


Fotky receptu Piešťanské řezy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Piešťanské řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !